DGSD Beveiliging in Frankrijk

⛷ DGSD Beveiliging in Frankrijk ⛷

Twee weken terug, had het team van DGSD Beveiliging de eer om naar het adembenemende La Plagne in Frankrijk te reizen. Onze missie? Het verzorgen van de beveiliging voor een grote groep enthousiaste Nederlanders op hun onvergetelijke skireis.

Naast de prachtige omgeving die La Plagne te bieden heeft, hebben wij ook enorm genoten van de gezellige evenementen en de leuke groep mensen die aanwezig waren. Elk moment, van de spannende afdalingen overdag tot de gezellige avonden, was gevuld met onvergetelijke herinneringen. Het was een waar genoegen om deel uit te maken van deze reis, waarbij veiligheid en plezier hand in hand gingen.

We willen graag onze oprechte dank uitspreken aan Sunweb Group, Tribe Company, Yoonly en UVSV voor het vertrouwen in DGSD Beveiliging. De samenwerking met jullie was cruciaal in het succesvol maken van deze reis. Samen hebben we gezorgd voor een veilige en onvergetelijke ervaring voor iedereen.

DGSD Beveiliging kijkt uit naar meer avonturen en het creëren van veilige, plezierige ervaringen voor groepen en evenementen in de toekomst.

« Naar het overzicht

Neem contact op